Genieten in Sevilla

Vakantie Sevilla

Sevilla, de hoofdstad van Andalusië en de stad van de Flamenco! Deze adembenemende stad is erg populair onder toeristen. De stad is ideaal voor een stedentrip, maar ook voor een lekkere lange vakantie zit je in Sevilla en omgeving goed. De stad is een mix van Spaanse cultuur met Moorse invloeden. De stad heeft veel gezellige straatjes, restaurants, barretjes en winkels. De stad Sevilla ademt romantiek en is met recht een Spaanse stad om verliefd op te worden. Niet voor niks keren jaarlijks vele touristen terug naar deze mooie stad.

Boek een vakantie naar Sevilla met korting!
Op dit moment hebben we 3 top aanbiedingen.

Wat is er te doen in Sevilla

Waar zullen we beginnen? De stad Sevilla is veelzijdig en biedt veel activiteiten en bezienswaardigheden voor toeristen. In Sevilla kun je gaan genieten van het goede leven. Ontvlucht de drukte van thuis en je werk en komt volledig tot rust in Sevilla. Het hele jaar door zijn er leuke festivals en culturele evenementen. Een voorbeeld is Feria de Abril. In de binnenstad van Sevilla is het een combinatie van toeristen en locals, maar niet storend. In bijna elke straat kun je terecht voor heerlijke Spaanse tapas of een traditionele Flamenco show.

Boek je vakantie Sevilla

Zorgvuldig geselecteerde vakanties in Sevilla.

Bezienswaardigheden Sevilla

Dit moet je gezien hebben
Sevilla heeft zo veel leuke dingen om te doen én om te zien. Bezoek het Real Alcázar van Sevilla, het koninklijk paleis. Ervaar het leven als een een ‘sevillano’ tijdens de Feria de Abril, het grootste volksfeest van Sevilla. Bezoek de wijk Santa Cruz, een hele leuke wijk met authentieke Andalusische sfeer. Loop over het indrukwekkende Plaza de España. Eet tapas in een echte Spaanse bar. Bekijk de kathedraal van Santa María. Ervaar de passie van de flamenco. Vaar over de Guadalquivir richting Triana. Genoeg dingen om te doen in Sevilla dus. Kijk je ogen uit en geniet van deze bijzondere stad.

Praktische informatie omtrent Sevilla

Sevilla heeft vele tapas restaurants. De stad staat bekend om de Spaanse hapjes in combinatie met wijn. Een aanrader is Bodega Santa Cruz, deze tapasbar is gelegen in Calle Rodrigo en is één van de bekendste tapasbars van Sevilla. Zeker de moeite waard om even langs te gaan. Sevilla is ook een uitstekende winkelstad. Het centrum heeft diverse winkelcentra welke autovrij zijn. Heerlijk slenteren door de winkelstraten dus. Sevilla is doorgaans goed te bereiken. Het treinstation is het Estacion de Ferrocarril Santa Justa. De meeste bezienswaardigheden in Sevilla zijn goed lopend te bereiken. Natuurlijk kun je ook een taxi pakken, deze zijn voldoende aanwezig, maar het is leuker als je te voet de stad gaat ontdekken.

© 2024 · JustFly.nl Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.