Genieten op Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Lanzarote is één van de Canarische eilanden en erg populair onder vakantiegangers. Het landschap en de natuur van Lanzarote zijn spectaculair te nomen. Het heeft zowel strand, palmbomen en groen maar ook mysterieuze landschappen, zwarte stranden, lavavelden en rotskraters. Het is er het hele jaar door lekker weer waardoor je ook gerust in de wintermaanden en in het voorjaar naar Lanzarote kunt reizen. Vakantie op Lanzarote gaat het hele jaar door.

Boek een vakantie naar Lanzarote met korting!
Op dit moment hebben we 3 top aanbiedingen.

Wat is er te doen op Lanzarote

Lanzarote is eigenlijk een vulkanisch eiland. Het ligt in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko. Je vliegt er ongeveer in 4,5 uur naartoe. Het is sowieso de moeite waard om de mysterieuze vulkanische landschappen te ontdekken. Je kijkt je ogen uit en je waant je op Mars. Lanzarote is overigens niet alleen lava, rots en vulkanen. Ontdek ook de witte dorpjes gelegen in groene valleien. Beklim de hoge kliffen en rotsen en geniet van een adembenemend uitzicht. De stranden zijn zowel wit als zwart en zijn uitgestrekt. De boulevard mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een tip: Huur een auto en zoek een verlaten baai op. Het idyllische gevoel dat je dan krijgt is onbeschrijfelijk.

Boek je vakantie Lanzarote

Zorgvuldig geselecteerde vakanties op Lanzarote.

Bezienswaardigheden Lanzarote

Dit moet je gezien hebben
Wat is er te doen op Lanzarote? Wat moet je nou echt gezien hebben? Wij hebben een aantal tips voor je wat je zou kunnen doen op Lanzarote. Naast het zonnen, relaxen en ontspannen natuurlijk. Bezoek de cactustuin (Jardin de Cactus), gelegen in een oude steengroeve in het Noorden van Lanzarote. Bezoek het Lagomar Museum, gebouwd in en om een klif van hard lavagesteente. Bezoek het zwarte strand Playa Quemada. Bezoek Jameos del Agua. Loop over het Papagayo Beach, het water is hier kristalblauw en heeft een hele leuke sfeer om zich heen. Bezoek het Timanfaya Nationale Park, hier zijn diverse vulkanen te zien met enorme lavavelden. Erg indrukwekkend. Wellicht handig om dit met een tour te doen zodat de gids je er ook nog wat over kan vertellen. Bezoek het uitzichtpunt Mirador del Rio, vanaf dit punt heb je een geweldig uitzicht over Lanzarote, echt de moeite waard. Bezoek het dieren- en waterpark Rancho Texas Park. Bezoek de zoutpannen Salinas de Janubio. Kortom: genoeg te doen en te zien op Lanzarote.

Praktische informatie omtrent Lanzarote

Lanzarote is een bijzonder eiland. Het heeft een omgeving die je niet snel ergens anders tegenkomt. Het is een bijzonder eiland met vele bezienswaardigheden en attracties. Het is er 1 uur vroeger dan in Nederland. Er zijn goede busverbindingen maar met een huurauto kun je sneller je bestemmingen bereiken. Een auto huren op Lanzarote is niet duur. De bekendere badplaatsen op Lanzarote zijn Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise.

© 2024 · JustFly.nl Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.