Genieten op Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Gran Canaria staat bekend om haar goudgele stranden en prachtige natuur. Ook zijn er vele bezienswaardigheden op Gran Canaria die echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Het is één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa en Nederlanders komen er graag. In de hoofdstad Las Palmas is het levendig en kun je genieten van vele restaurants, barretjes en winkels. Voor de zonaanbidders is er het mooie strand Playa del Inglés en Playa Maspalomas. Een goudgeel strand en natuurlijk een mooie boulevard. Je zult je geen moment vervelen!

Boek een vakantie naar Gran Canaria met korting!
Op dit moment hebben we 3 top aanbiedingen.

Wat is er te doen op Gran Canaria

Gran Canaria is het drukst bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Dit is op zich niet gek want de meeste vakantiegangers willen ook wat te doen hebben op vakantie. Gran Canaria heeft veel vermaak. Er zijn historische dorpen, het eiland heeft vulkanen, het heeft mooie duinen en uitgerekte stranden, leuke wandelroutes door de prachtige natuur, spannende attractieparken en natuurlijk is het eiland op culinair gebied ook uitmuntend. Zowel voor een actieve vakanties als ontspannen vakantie is Gran Canaria een hele goede bestemming. Het mooie is; het is er bijna altijd mooi weer!

Boek je vakantie Gran Canaria

Zorgvuldig geselecteerde vakanties op Gran Canaria

Bezienswaardigheden Gran Canaria

Dit moet je gezien hebben
Een aantal leuke dingen om te doen of te bekijken in Gran Canaria. Wij zetten het voor je op een rij: Ontdek het carnaval van Las Palmas. Dit carnaval is wereldberoemd en duurt vaak enkele weken. Ontdek La Vegueta en bedevaartplaats Teror. Bezoek Maipés de Agaete en museum Cueva Pintada. Beklim de rotsformatie Roque Nublo. Bezoek Palmitos Park of een ander attractiepark. Wandel in de mooie natuur die Gran Canaria te bieden heeft en last but not least; geniet van de keuken van Gran Canaria. Laat je verrassen en eet niet alleen wat je kent. Het zal je verbazen en de ogen doen openen.

Praktische informatie omtrent Gran Canaria

De voertaal is Spaans maar in sommige delen kunnen ze ook een goed woordje Engels. Het is 1 uur vroeger dan in Nederland op Gran Canaria. Openbaar vervoer is goed geregeld op Gran Canaria. Overal zijn busplaatsen en op drukke plekken zijn genoeg taxi’s te krijgen voor een goede prijs. Het is af te raden om het kraanwater te drinken. Je kunt overal goedkoop water of ander drinken kopen. Het geven van fooi is er gebruikelijk.

© 2024 · JustFly.nl Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.