Genieten in Alicante

Vakantie Alicante

Alicante is een echte havenstad. Het is gelegen aan de Costa Blanca en heeft ruim 300.000 inwoners. Inmiddels is Alicante meer dan een havenstad en is het een bruisende toeristenstad. Elk jaar komen er vele toeristen genieten van de stranden van Alicante, de restaurants, de barretjes en natuurlijk de Spaanse cultuur. Tegenwoordig is Alicante een echte badplaats geworden met een romantische sfeer. De vele leuke straatjes, de winkels, de boulevard en natuurlijk de locals. Het geeft je een typisch Spaans vakantiegevoel waar we allemaal naar op zoek zijn!

Boek een vakantie naar Alicante met korting!
Op dit moment hebben we 3 top aanbiedingen.

Wat is er te doen in Alicante

Alicante is allang geen kleine stad meer. Na Valencia is Alicante de grootste stad aan de Costa Blanca. Er zijn volop dingen om te doen en te zien in Alicante. Wat denk je van cultuur snuiven in het Kasteel van Santa Bárbara. Pak een terrasje op het mooie Plaza del l’Ayuntamiento. Bezoek de oude wijk El Barrio de Santa Cruz en maak leuke vakantiefoto’s. Bezoek het unieke museum Museu de Fogueres. Er is genoeg te doen. Natuurlijk kun je aan het strand alle watersporten beoefenen die je maar zou willen. Loop over de boulevard, laat je verassen door de romantische sfeer in Alicante.

Boek je vakantie Alicante

Zorgvuldig geselecteerde vakanties in Alicante

Bezienswaardigheden Alicante

Dit moet je gezien hebben
Alicante is niet alleen een zon, zee, strand vakantie. Het is meer dan dat! Er is genoeg te beleven en te doen. Het zou toch jammer zijn als je alleen maar gaat genieten van het mooie weer, terwijl er zoveel meer is in Alicante. Shop op de overdekte Mercado Central. Wandel romantisch over de Explanada de España. Eet traditionele tapas in één van de vele authentieke tapasbars in Spanje. Bezoek het uitgestrekte strand van Alicante inclusief boulevard! Altijd wat te beleven.

Praktische informatie omtrent Alicante

Alicante is doorgaans goed per auto te bereiken. Het openbaar vervoer is er ook goed geregeld en er zijn voldoende taxi’s op de drukkere toeristische pekken. De prijzen in Alicante zijn vergelijkbaar met Nederland. De boulevard is een echte eye-catcher in Alicante. De 600 meter lange wandelboulevard Explanada de España is omgeven door mooie palmbomen en leuke winkelkraampjes. Het heeft wel iets weg van de Ramblas in Barcelona.

© 2024 · JustFly.nl Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.