Genieten op Mallorca

Vakantie Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Spaanse Balearen. Niet het Mallorca van je oma: dit eiland is al lang niet meer voor bejaarden, Mallorca is hip en modern met een paar van de beste restaurants ter wereld. Ja, ja, lekkerbekken: op Mallorca moet je eigenlijk vooral eten! Geniet van de mooie stranden, de mooie dorpjes en de gemoedelijke sfeer.

Boek een vakantie naar Mallorca met korting!
Op dit moment hebben we 3 top aanbiedingen.

Wat is er te doen op Mallorca

Joan Miró studio, Palma. Mallorca trekt met zijn woeste inspirerende landschap kunstenaars van over de hele wereld, waaronder de Catalaanse kunstenaar Joan Miró die een groot deel van zijn leven doorbracht op het eiland. Zijn studio is opengesteld voor bezoekers en het is net alsof hij even buiten een sigaretje staat te roken en zo weer doorgaat: overal zitten vegen verf, halve schilderijen. Zoals hij het achtergelaten heeft. Verder is er een tuin waar je koffie kunt drinken en geïnspireerd kunt raken.Makkelijk te bereiken met een bus vanaf hoofdstad Palma. Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Serra de Tramuntana, een spectaculaire weg vol haarspeldbochten en afgronden door een natuurpark. Aan het einde wacht een prachtig strand en de Atlantische oceaan.

Boek je vakantie Mallorca

Zorgvuldig geselecteerde vakanties op Mallorca

Bezienswaardigheden Mallorca

Dit moet je gezien hebben
Mallorca is een feest voor lekkerbekken met maar liefst acht (!) restaurants met een of meer Michelin sterren. De lol van Mallorca? Deze restaurants zijn prijzig maar nog enigszins te betalen! Onze favoriet is Jardin, ten eerste vanwege de locatie met een prachtige, romantische tuin, het verfijnde eten maar ook omdat kok Macarena de Castro de eerste vrouw van Mallorca was om een Michelinster te krijgen. Slapen doen we graag in stijl, in een negentiende eeuws fort in hotel Cap Rocat. Alleen hun infinity pool is het bezoek al waard maar ze hebben ook luxe kamers en je kunt er heerlijk snorkelen. Geld liever uitgeven aan eten? Cap Rubi is een lekker ruim, hip ingericht appartement waar je vanaf 45 euro per nacht terecht kan.

Praktische informatie omtrent Mallorca

Het weer is ook buiten het hoogseizoen vaak erg lekker en mild, dus overweeg ook eens een herfst- of wintervakantie naar dit prachtige eiland. De stranden zijn prachtig, maar ook het ruige binnenland is een bezoekje meer dan waard. Er rijden op Mallorca bussen en een trein maar hun bereik is beperkt. Als je echt het eiland wil verkennen raden we je aan om een auto of een motor te huren. De voertaal op Mallorca is Catalaans, maar met Engels kom je er ook.

Recente nieuwsberichten omtrent Mallorca
© 2024 · JustFly.nl Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.