Genieten in Marbella

Vakantie Marbella

Het vakantieoord voor mensen zoals Michelle Obama, Prinses Diana, Sting, Audrey Hepburn, Sean Connery en Vladimir Putin. Dompel je onder in het leven van de happy few! Iedereen die daar van houdt weet waar je moet wezen voor ongebreideld Gucci, Armani & Chanel shoppen: Marbella! En als je ergens wil flaneren met je superdeluxe jacht dan doe je dat in Puerto Banús, de hypersjieke jachthaven van Marbella. De lol voor ons gewone stervelingen is dat we ons aan al die glamour kunnen vergapen zonder dat we zelf al te diep in de buidel hoeven te tasten! Maar Marbella is meer dan alleen maar een sjieke jachthaven, het heeft ook een leuk oud centrum, een paar van de beste golfbanen van Europa, prachtig strand en heerlijke restaurants.

Boek een vakantie naar Marbella met korting!
Op dit moment hebben we 3 top aanbiedingen.

Wat is er te doen in Marbella

Natuurlijk gaan we rijke-mensen-kijken, want dat is leuk. Een goede spot om dat te doen is Villa Tiberio, een voornaam Italiaans restaurant. Zeker niet goedkoop, maar daarom een favoriete hangout van de jetset. Prins Reinier van Monaco en Sean Connery schaarden zich onder de liefhebbers van Villa Tiberio
Enigszins obscuur maar daarom des te leuker: El Museo del Grabado, het museum van de afdruk. Hier hangen wel 400 werken van onder anderen Picasso en Salvador Dalí, maar ze geven er ook hele leuke workshops. Bijvoorbeeld Mokuhanga, een Japanse kunstvorm waarbij je houtblokken kerft tot prachtige stempels of zelf papier maken. Op zaterdag is er vaak iets speciaals voor kinderen. Golfles: Marbella heeft een paar van de mooiste en sjiekste golfbanen ter wereld, dus nu we er toch zijn, waarom dan niet eens leren hoe je een balletje moet slaan? Golfinstructeurs te over die het graag voordoen. Ook dit kun je trouwens met kinderen doen, vanaf zeven jaar zijn bij de meeste golfscholen kinderen ook van harte welkom.

Boek je vakantie Marbella

Zorgvuldig geselecteerde vakanties in Marbella

Bezienswaardigheden Marbella

Dit moet je gezien hebben
Niemand minder dan Michelle Obama logeerde bij VIlla Padierna met maar liefst 68 beveiligingsagenten. Villa Padierna is een door een adellijke familie omgebouwd paleis en het is niet gewoon luxe, maar volkomen decadent. Op een fijne manier. Het heeft een fantastische spa, met vier stoomcabines met ieder hun eigen aromatherapeutische inslag, de weelderige kamers hebben echte kunstwerken aan de muren, enorme badkuipen en soms hun eigen privé-zwembad met uitzicht op zee, drie golfbanen, een sjiek restaurant. Als het goed genoeg is voor Michelle…. De kamers zijn prijzig, de spa is redelijk goed te betalen. Een goedkopere optie is bijvoorbeeld Bluebelle by Pillow. In het pittoreske oude centrum van Marbella, op een steenworp afstand van het strand. Het interieur is retro, jaren ‘70, de kamers zijn comfortabel en schoon. Eten doen wij graag bij Planet Beat, een mexicaans restaurantje gerund door twee zussen. Fantastische taco’s, burgers en een vegetarische worst burrito waar we nog eens terug voor zijn gegaan. De zussen zijn dol op lokaal craft bier, wat wil je nog meer? Luxer kan natuurlijk ook: Bistrot Maumm serveert internationale keuken met een Vlaamse inslag. Prachtige wijnen en een lekker terras om van een lange, lange lunch te genieten. Wij genoten van de Gaugin Generale, huisgemaakte citroensorbet met artisanale gin. Kom maar op met die zonsondergang!

Praktische informatie omtrent Marbella

Over het weer kunnen we kort zijn: bijna altijd heerlijk. Rijke mensen zijn ook niet dom. Vervoer: er rijden bussen die je binnen Marbella goedkoop en makkelijk rondbrengen. Er gaat een catamaran veerboot van Marbella naar Puerto Banús en alleen al het boottochtje is de moeite waard. Sjieker kan natuurlijk ook: je kunt ook een helikopter huren of je rond laten rijden in een limousine. Marbella is een uurtje rijden vanaf het vliegveld van Málaga. Puerto Banús is het duurste stuk Marbella. Als je niet in de categorie superrijk valt kun je veel goedkoper eten, drinken en slapen in andere delen van Marbella.

Recente nieuwsberichten omtrent Marbella
© 2024 · JustFly.nl Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.